Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 mars, 2024

Tips på vardagshjälten i köket

Inlägget innehåller reklam för Linas matkasse

Vardagen rullar nu på och jag märker hur jag vill att vissa saker bara ska funka. Inte för att livet ska vara en kamp men i vardagen behövs det hjälp och att få hjälp med middagen är nog den alla bästa vardagshjälten.

Vi har testat många matkassar och jag har helt klart fastnat för Linas matkasse. Vi är fem i familjen och Linas matkasse har kasse för 6 personer. Perfekt för oss fem och sedan mig igen med lunch dagen efter. Hurra för mig som jobbar hemma. edan så är det alltså 80 nya recept varje veckan jag kan välja på så här finns det ingen brist på inspiration.

Så om du inte testat Linas matkasse ska du nu passa på med detta erbjudande: du får 30% rabatt på din första matkasse och 20% på dina 2 nästa. Du sparar upp till 1147.30 kr på 3 matkassar (6 personer 5 middagar). Kod endast giltig för nya kunder t.o.m. 31 mars med leveranser t.o.m. 30 april. Du behåller din rabatt även om du pausar. Uppge koden NYSTART_LINASAFF i kassan på hemsidan som du hittar HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.