Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

2 juli, 2023

Klippet från Nyhetsmorgon med somrig dukning & pynt

Vilken härlig morgon jag fick hos Nyhetsmorgon. Fast det blev en massa tekniskt strul och att saker gick sönder men det är ju precis det som är tjusningen med live – man vet aldrig vad som händer.

Precis innan det är min tur i rutan känner jag på limpistolen på bordet, den är kall!!! Grendosan min sladd var insatt i var inte varit påslagen. Så jag slänger mig ner bakom väggen till köket där all el är och byter kontakt i precis tid för att rusa tillbaka och vara på min plats när Maria Forsblom går fram till mig. Phu!

Men sen var inte min mikrofon påslagen den heller och min lampskärm gick av när jag skulle visa hur enkelt det är att vrida upp fästet. Det som gått flera gånger går plötsligt inte! Oh my! Men man kan bara garva och gå vidare, eller hur!!???

Här är klippet, hoppas det kan inspirera. Och vill du ser mer av några grejer jag visar så har jag länkar i det HÄR inlägget.

Ett sommarbord a la Lyth får jag väl ändå säga. Eller om det hade varit hemma hos mig hade det nog varit mer färska blommor och någon ljusstake men det är skillnad på verklig dukning och studio så klart.

En av de bästa sakerna med att få kliva in i denna bubbla som det är att vara i studion är att det är fullt ös och en spänning, som att alla i rummet är på en förfest och bidrar med stämningen.

Svårt att förklara men du kanske vet hur det är att vara på en internationell flygplats klockan 06.30 – det är tidigt men det är ändå som om det är feststämning, förväntan och uppåt. Exakt så är det här i studion.

Jag vet inte hur många gånger jag varit med i Nyhetsmorgon men det är lika kul varje gång och jag är så otroligt glad över att få bli inbjuden. Det ger sådan energi och den tackar jag för. Och tackar även för all den respons jag får och möter i samband med detta från de som tittar. Nya fina hälsningar på Instagram och olika dm.s. Så fint att veta att det jag visar uppskattas och kan inspirera. TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.