Följ mig:
Samarbeten

Jag hjälper dig med julklapparna i Gallerian

19 december, 2019

Jag hjälper dig med julklapparna är ett samarbete med Gallerian

Julklappstips till pojkvännen, till faster, till småkusinerna? – det är inte lätt att alltid hitta rätt eller veta vad man ska ge. Jag har fått det otroligt roliga uppdraget att vara just den hjälpen från och med idag fram till jul i Gallerian.

Jag kommer finnas på plats och har full koll på hela Gallerians sortiment och ska hjälpa dig att hitta just rätt.

I Gallerian finns över 85 butiker och restauranger så du har hela din julkklappssäck här under ett och samma tak. Leksaker från World of toys, spelkonsoler från MediaMarkt, parfymer från Kicks, underkläder från Victoria Secret eller skruvdragare från Clas Ohlson… Ja du hör ju – det finns nåt för alla.

Sen när det behövs en paus finns fler än 20 restauranger och kaféer att fylla på med energi på. Sedan finns också Stockholms härligaste gran. Om du inte tagit ett julkort redan så har du den bästa bakgrunden för snyggaste jul-selfien här.

Så kom och fråga mig om hjälp eller kom och säg hej. Välkomna till Gallerian 20/12 – 23/12.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close