Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 mars, 2024

Vårvackert kvällsljus både ute & inne

Mina påskpynt detta år är inte jättetydliga påskpynt. Eller jag vet inte om de någonsin varit det egentligen. Lite mer av de där säsongs- och årstidstypsika så som mycket påskliljor, vårblommor och sedan massa ägg. Det mest tydliga tydliga påskpyntet är väl att ha många ris och grenar för att gärna hänga saker i.

Och sedan då färgvalen. Att det nu blir mycket gult och pastell, gärna rosa.

Och så blev det i min favoritljusstake från Pols Potts. Honungsfärgade ljus med både tygband och sammetsband i rosa rosetter.

Och just rosetter i denna ljusstake har jag visat även på halloween och jul. Hur blir det till midsommar? 😂

Lite mustigare gul ihop med gammelrosa får mig alltid att tänka på Pippis Annika. I filmerna från 60-talet så har hon alltid rosa byxor och gul t-shirt. Den kombon sitter som berget ihop med henne. Någon mer som har den som minne?

De pappägg vi har när vi på påskafton har äggjakt la jag i en korgskål. Blev som ett pynt i väntan på kalaset.

Ett vackert soligt kvällsljus, både inne och ute. Det är verkligen märkbart nu hur mycket ljusare det är och hur mycket längre dagarna är. Nästan så jag får påminna mig själv om att hinna njuta. Det går så fort och tiderna där man mest drömmer om nästa fas är också värda att njuta.

Så med det önskar jag godkväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.