Kylbricka till midsommarmaten

Midsommarmaten ställs fram på ett bord och gästerna kommer plocka av den och kanske allt står framme ett tag. Då är det bra om maten hålls kall och det finns många bra lösningar på det, kylbrickor är en av dem.

De har funnit på restauranger och hotell sedan länge men nu finns de att köpa i flera butiker, även stora matbutiker och de jag har använder vi till frukost, skrev om det HÄR. Perfekt när vissa är morgonpigga och andra… mindre pigga så frukosten dras ut.

Men på midsommarbordet passar de jättebra då maten kan hamna i sommarvärme (om vi har tur). Nu är de inte så roliga i sin stil men det kan man lätt ändra på med en vacker duk eller kökshandduk.

Och har du inte en kylbricka gör du den enkelt själv av två ugnsplåtar med kylklampar mellan. Metallen sprider kylan.

Ett litet midsommarhack.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Du kanske också gillar...

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x