Dramatiska Hovs hallar & mexikansk afton

Om jag skrev tidigare att vi likt barn upprepar saker vi alltid gjort när vi varit här i Skåne skulle den här dagen bli motsatsen. En utflykt till Bjärehalvön och Hovs Hallar stod på schemat.

Jag visste absolut ingenting om denna plats och bara hakade på. Kanske jag skulle ha kollat in det hela lite mer innan för jag kan redan nu berätta att här är det dramatisk natur med klippor, stora stenblock och klappersten. Här kommer jag i mina slitna flipflops och for runt som en liten vante i naturen. Så tips: ha bra skor!

Kusiner! ”Vart ska vi? Är vi framme snart? Vad är det här?” Ja jag har ingen aning. Låt oss kolla.

Häpp, här var det brant. Hälften gick åt vänster och det var inte enkelt. Andra halvan till höger och det var tydligen bättre. Vi till vänster fick masa oss bort.

Och det var tur det för den här fantastiska installationen hade jag då inte velat missa.

Vi har besökt Nimis tidigare och jag fick lite deja vu av den turen.

Låt oss stanna här och bulla upp med det vi köpt på vägen: korvar från Heberleins, bröd från Sjöholms och tomater från Viken. Så lokalt det bara går!

Hemfärd över vackra vyer. Bjärehalvön har jag inte varit så mycket på. För nåt år sedan var vi på Norrvikens trädgårdar men så mycket mer än så har jag inte varit där.

Matlag för i afton är barnen och som alltid, det där med upprepning…, valde de mexikansk meny.

”Det är ju mexikanska flaggan” sa dottern om dippsåserna. Bra där!

Alla ingredienser man kan önska för en perfekt taco-kväll. Inklusive myggmedel. Är det extra mycket mygg i år?

Här ligger en batteridriven myggjagare på bordet. Jag vet inte hur bra den är men vill inte ta bort för att chansa om man så säger.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Du kanske också gillar...

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x