Årets cykelfest var inte trIST!

Japp, i helgen var dt cykelfest här i vår lilla by. Jag har skrivit en hel del om dem tidigare och du kan läsa HÄR om du inte är bekant med konceptet.

Varje år är det ett tema och årets var ”IST”. Inte jätteenkelt. Klä ut sig till kemist, alpinist, feminist, turist… Bjuda på isterband kanske?

Man brukar bli 6 personer vid varje måltid men vi hade slagit oss ihop med våra närmsta grannar och bildade ABBA. Ja de är ju artISTer och lISTettor. Det gav ju då att vi kunde vänta oss 12 gäster men nej, arrangörerna busade med oss så vi skulle bli 16 personer! Det blir långbord i trädgården. Och den var barrig. Stormen från fredagen hade levererat en matta av barr.

Vi skulle bjuda åå grekisk mat då Mamma Mia är ju inspelad i Grekland och för att å den grekiska känslan så valde jag blåvit dukning samt massa ljusslingor. Men de där ljusslingorna hade jag tyckt att jag skulle ta om hand ”annan dag” nån gång i vintras… Morr!!! Tog sin lilla tid att reda ut.

Men sedan svidades det om rejält. Kläder köpta på Abba-museet.

Japp, här är vi!

Och här är alla de grannar som ville vara med. Alla 500+ hus är inbjudna.

Proffsigaste outfiten på alpinISTerna som bjöd oss på förrätt med off pist, en hejdundrande after ski.

Gamla bettan.

Och sedan varmrätt hos oss.

Vilket gäng vi blev. Helt underbart.

Sedan stängde vi butiken för att cykla vidare till efterrätt och avslutningsvis disco på strandbaren. Dök i säng vid 02.

Kan erkänna att jag var en slagen hjälte igår. Inte van vid fester längre och blir trött i ögat på väldigt lite nu mer. Men glad till tusen!

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Du kanske också gillar...

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x