I’m off på företagskick-off i Neapel

I maj förra året vaknade jag vid 04 som vanligt och efter att inte kunnat somna om började jag scrolla på telefonen. Jag vet att man inte ska göra det men bättre att nyttja tiden och det var ju tur denna gång. Då såg jag att en av mina idoler Mimi Thorisson adlink hade precis släppt platser till en ny workshop. Då de där platserna går åt som smör i solsken, eller Håkan-biljetter på Ullevi, så skickade jag ett mejl med mitt intresse där i ottan.

På morgonen sedan fick jag mejl från henne, bara det fick mig alldeles lycklig, där hon sa att hon fått 350 ansökningar och hade tolv platser på kursen. ”Jag gillar att ha en grupp lika stort som i en Agatha Christie-deckare” sa hon och jag sa att det var ju en referens som lät fantastisk då jag är ett big fan av deckardrottningen också. Om jag ville vara med skulle jag svara rätt snabbt. Det gjorde jag och vips så hade jag bokat mig en matlagningskurs i Neapel. Ett och halvt år i förväg. ”Welcome to Naples, Miss Marple”, sa Mimi. Jag har längtat så länge och idag är det då äntligen dags.

Som ensamföretagare så får man skapa sina egna inspirationstillfällen, kick-off’er och teambilding med me, mysel and I. Och att denna resa infaller samma år som vår VD, vår bästa anställda, bästa vaktmästare, bästa säljare, bästa fotograf och alltid så pigga allt-i-allo Helena fyller 50 så är hon värd det tycker jag…

En av mina stora inspirationskällor är alltså Mimi Thorisson adlink och att nu få ta del av hennes fantastiska värld ska bli fantastiskt. Denna bok ligger ständigt framme för både receptet och stämningen i den. Hennes värld är så ljuvlig.

Och som jag skrev nyligen om att resa själv så fortsätter jag alltså på det spåret. Inget jag tänkt göra årligen men tydligen så. Men för att det ska bli en tradition så måste det ske en tredje gång vilket jag inte har i planerna. Än.

Så nu säger jag arrivederci för nu men återkommer med ett ciao från Italien.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Du kanske också gillar...

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x