Bokmässan drar igång. Även hos mig till 10%

Inlägg med reklamlänkar för mina böcker

Idag drar bokmässan i Göteborg igång och jag missar den även i år. Jag hade så gärna varit där men nu blev det inte så. Kanske mina två böcker får en kul vistelse på mässan ändå. Och framförallt att de hittar nya läsare och kan inspirera.

Men nu i vår digitala värld så kan man ju vara överallt samtidigt som man är ingenstans så att säga. Så varför inte göra en liten bokmässa här på bloggen??? Jag har ju världens bästa förslag till gåvan till dig och julklapp till någon du tycker om… Och passa på nu för Bokus ger 10% på ALLT!!!

Ja men du hör ju – det är ju läge att köpa härliga böcker!

Klicka på länkarna här så kommer du till Bokus och kan läsa mer:

Vardagsvackert & festfyrverkeri 

Julprassel & decembermys


Boken som är till dig, den du ska mysa ner dig i för att ladda upp för årets mysigaste tid; så klart det är Julprassel & decembermys. Och kanske om du ska på någon festlighet framöver så ska du ge bort härligt julprassel i gåva till värden/värdinnan. En bok som kallats julbibeln och fått så fina recensioner, ja läs HÄR.

Om du ska ge bort en julklapp som räcker ett helt år (!) så är det helt klart Vardagsvackert & festfyrverkeri som är det bästa tipset. En bok som kan leva med mottagaren hela året, från nyårsdagen till nyårsafton. Och den bok som faktiskt fick pris i Årets Måltidslitteratur förra året. Se mer HÄR.

För dig som, precis som jag, gillar julen får extra mycket jul då en bok är 100% jul och den andra innehåller novent, advent, lucia, jul, mellandagar, nyår, trettondag och julgransplundring. Bra va???

Så nu hoppas jag att min lilla bokmässa når dig och vi ”ses” hemma hos dig och att mina böcker kan vara med i din frianden, både till vardags och fest!

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Du kanske också gillar...

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x