Kamouflerar mig & försöker fånga hösten

Jag var på möte i stan igår för att starta upp ett uppdrag och fastnade på vägen dit med mobilen då jag behövde svara på ett mejl i farten, alltid på kontoret när man har mobilen med sig liksom. En kvinna kommer fram och pekar på mig och drar med fingret i luften mot mig, från huvud till fot. Jag hade musik i öronen med hörlurar så jag fattade inte vad som skedde. Tog ur lurarna och hör henne säga: vad snygg du är.

Tänk vad några få ord kan få ens hela mående att ändras. Jag tror hon förstod hur otroligt glad jag blev då jag sken upp som en fyr och nästan skrek TACK.

Jag hade nog inte tänkt så mycket på min outfit men när jag såg på mig själv i närmsta reflektion av ett skyltfönster såg jag hur höstig jag såg ut. Som om jag nästan kamouflerat mig i höstens färger. Inte en genomtänkt outfit ska erkännas utan det måste ha verit mitt omedvetna som slog till.

Jag har just nu en inte så harmonisk arbetssituation, tempot är för högt och jag släcker eldar överallt. Känns som om jag ligger steget efter i allt. Tyvärr är det så som egenföretagare, man är ju allt från receptionist, projektledare, säljare, kreatör, fotograf och modell, så allt ligger på mig. Jag hade lovat mig att njuta av hösten men jag ser hur den nästan försvinner mig ur greppet. Så det är nu jag då medvetet stannar upp och säger stopp. En resa jag skulle gjort på höstlovet får avbokas, ambitionsnivån måste sänkas för att hinna/orka med och jag stannar till och tittar upp.

Så om du som tittar in här också har ett intensivt tempo så se det här som din påminnelse om att stanna upp. Njuta av denna tid som är så kort.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Du kanske också gillar...

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x