Snabba lunchen med färdigkokta rödbetor & fetaost

Okej, jag erkänner, det här ser ju inte så mycket ut för världen så att det förtjänar ett helt eget blogginlägg men så många gånger jag räddats av de vakuumförpackade färdigkokta rödbetorna. De är verkligen toppen och kan vara en sådan där sak som ligger hemma och när man, hoppsan, missat att fixa lunch eller middagstillbehör.

Både jag och barnen gillar verkligen rödbetor så det är ett säkert kort här hemma. Men mest är det jag som tar dem som lunch när jag jobbar hemifrån.

Funkar kalla att bara skära till och ha som tillbehör men jag gillar dem bäst skivade och stekta.

Skär i skivor och steker i smör. Flingsalt och nymalen svartpeppar. Och så tjoff var det klart.

Funkar till så mycket men med fetaost och vårlök är det i all sin enkelhet alldeles, alldeles underbart. Som en lättare måltid eller som tillbehör till grillat. Mums!

Prenumerera
Notis om
guest

2 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Susanne Klaesén
Susanne Klaesén
5 år sedan

Brukar också använda dem, men gör de i ugnen med lite olivolja, salt, peppar, honung och fetaost. ?

Karin Contet
Karin Contet
2 år sedan

En så vanlig entrérätt här i Frankrike men jag har aldrig tänkt på att man kan steka dem. Här köper jag oftast de ugnsbakade i lösvikt, de vacuumförpackade får bli i nödfall. Men så har jag också nära tillgång till en stor frukt- och grönsakshall med både kokta och ugnsbakade i lösvikt. Nu när hela familjen samlas i vårt sommarhus på franska Atlantkusten ska jag prova att steka i skivor och smula över fetaost. Här har vi en fantastisk matmarknad runt hörnet. Jag älskar vår tillvaro här i Chatelaillon-plage! Du är en inspirationskälla Helena! Sedan ett par år tillbaka är… Läs mer »

Du kanske också gillar...

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x