Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

29 januari, 2023

Nya goda rutiner ger middagsro & matglädje

Reklam för HelloFresh med rabattkod

Har året börjat som du önskat med en smidig vardag och tid över för det som du lovade dig själv? Jag kan gissa att många önskar mer tid, smartare lösningar, full koll på matutgifterna och goda middagar att samlas runt. Då är HelloFresh helt klart för dig!

KAMPANJ NU: HelloFresh har utökat rabatten så du kan spara upp till 1177 kronor. Med min kod HELENAFRESH får du 30% rabatt på dina första 2 boxar och 20% på följande tre boxar. Klicka HÄR för att se mer om kampanjen.

En hel middag i en kasse och med tydliga recept i steg-för-steg i både ord och bild.

Riktigt goda måltider från HelloFresh för hela familjen (citat från lillkillen: Åh vad krämigt) som är snabba att laga med alla ingredienser förberedda i pappkassar och perfekta receptblad med steg-för-steg-bilder (Alltså detta!!! Halleluja). Inga mer ”vad ska vi äta – vad finns hemma?” för här är allt levererat och du har fått bestämma din veckas meny. 

Och jag vill slå ett slag för smidigheten i detta! Varje middag i en pappkasse att plocka ut från kylen med alla ingredienser i och sedan de smidiga receptkorten med inte bara recept i steg-för-steg utan även i bilder. Senast vi lagade så var det lillkillen på 9 år som lagade. Att se honom läsa recepten, se på bilderna och göra nästan allt själv var underbart. Och om man har hackat moroten själv så är den helt klart mer intressant att äta även om man tidigare varit en grönsaksskeptiker… De stora barnen har fått välja en dag i veckan, ett recept från lådan, att laga själva. Om barnen är hemma själva kan de laga middagen utan krångel så mamman blir bjuden på middag minsann, ha ha.

KAMPANJ NU: HelloFresh har utökat rabatten så du kan spara upp till 1177 kronor. Med min kod HELENAFRESH får du 30% rabatt på dina första 2 boxar och 20% på följande tre boxar. Klicka HÄR för att se mer om kampanjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.