Vissa saker utvecklas och förändras, andra saker utvecklas och förbättras. Jag skulle vilja hävda att Holy Smoke BBQ är ett sådant där ställe som behållit sin själ och växt.
När maken var pappaledig och var med alla barnen i Skåne 2015 var de på det nyöppnade Holy Smoke och rapporterade hem om något enastående. Det lät nästan som maken blivit religös då hans berättelse var så sprudlande och engagerad. Jag var så lockad och nyfiken när jag klev in där första gången som du kan se HÄR.
Samma grund finns där men nu mer tillrättalagt, massa fler bord, stor butik, kokböcker och merchandise men som sagt – samma härliga generösa känsla.
Och känslan av bikerställe i amerikanska södern finns där.
Köttet röks alltså i sådan här stora rökbussar eller vad man kan kalla det. Så det är inte grill över öppen eld.
”Jo så här förstår du, så här lagas maten och…”
Ordning i köket
Menyn har också utökats rejält. Åh jag blir hungrig igen nu.
Älskar den här råa inredningen.
Vet inte om det är pandemin eller vad men den alltid så generösa marsmallowsgrillningen för barn här vid elden var borta.
”Ta lite av allt möjligt men glöm inte majsen” sa jag till maken när jag letade bord och han ställde sig i kön.
Bäst utan protest.
Årets souvenir och lillkillens sommarpresent. Vi har sagt att barnen får välja en grej under vår resa vi köper åt dem. Lite olika strategi här; storebror som är lite mer eftertänksam sparar alltid på möjligheten så det har inte sällan slutat med att han inte valt något. Lillkillen däremot hugger snabbt.
Störst och minst.
Sjukt mätt och matlycklig samt full av inspiration. En majsrätt jag åt vill jag testa att göra själv.