Inte bara vid midsommar

Du blir inte överraskad nu, det vet jag men vill säga det igen: jag älskar sill. Är det därför jag älskar alla högtider kanske? För att sillen är närvarande på alla??? Nä förmodligen inte men det kan i alla fall inte vara en nackdel om man så säger.

Hur som helst. Sill och maten som är med i samma veva är verkligen mina favoriter. Jag har fått frågan ”Mamma, vad är din favoriträtt?” Tusen och en gånger och jag har alltid svarat grekisk sallad. Och på följdfrågan ”Varför då?” Svarar jag för att det är så bra variation på en tallrik, söta tomater, salta oliver, mild gurka och kraftig feta. Men jag kommer nu ändra mitt svar till silltallrik. För det är ju egentligen samma variation här.

Och sedan så är det så mättande på ett bra sätt samt billig mat. Fast det är bara bonusar om man utgår på vad som är godast.

Jag var inte alls färdig efter midsommar så vi bjöd över min mamma (som ju också är granne) på en midsommar 2.0 på vår uteplats. Fast jag måste sluta säga midsomamrmat för detta är ju en meny jag äter alla dagar i veckan. Så somrigt och fräscht.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Kommentar
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
Maria
2 månader sedan

GOtt med sill anser jag också helst matjessill.

Du kanske också gillar...

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x