Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

4 november, 2015

Rösta på mig i Bästa Mackan

Vet ni? Nu är det tävling om vilken som är Den Bästa Mackan! Jag har fått vara med och bidrar med mina favoritmackor. Så roligt att få vara en del av detta goda projekt och jag hoppas innerligt att ni gillar mina bidrag.

Superduperpirrigt att stå framför kameran och agera TV-kock. Var nu snälla, detta är första gången jag står framför kameran och gör något rörligt.

Här kan ni titta på mitt bidrag: Norrland möter Italien. Kanske den bästa mackan?? I alla fall en av mina absoluta favoriter!

Tävlingen är i ett samarbete med Pågen och deras ekologiska levainbröd. Som ni kanske förstår så gillar jag det här brödet. Eller så här: jag tokgillar surdegsbröd och speciellt levainbröd som är riktigt, riktigt gott. Tidigare har jag bara fått tag på levain hos bagarn men nu finns levain alltså i dagligvaruhandeln. Tack säger den konstant lättsressade småbarnsmorsan!

Klicka HÄR för att komma till tävlingen och röstningen. Jag som aldrig, aldrig någonsin vinner något skulle tycka det var superkul om min macka vann. Nu är det inte så att jag vinner något utan det är mitt tävlingsbidrag som vinner äran och DU kan vinna en lyxig delikatesskorg till ett värde av 2000 kr. Mina medtävlare/konkurrenter är ju superstjärnor i bloggvärlden så de kanske kan ragga fler röster så jag hoppas nu på er. Prettty please, please – om ni gillar mina grymma mackor så rösta gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.