Följ mig:
Min dag

Var fjärilen ett besök från andra sidan?

2 februari, 2021

I veckan blev jag rejält överraskad i köket. Från ingenstans fladdrade en fjäril upp på mig. En citronfjäril for runt som om det var högsommar och att den förvirrat sig in genom ett öppet fönster.

Jag förstod snabbt att den måste ha vaknat till liv från nån dvala i husets vrår men förstod ändå inte. Blev verkligen överraskad.

Den for runt i köket, satte sig under köksfläkten och var så vacker. Jag filmade och la upp på instagram. "Du har fått besök av någon från andra sidan!" var det en som då sa. Det är något jag aldrig har hört. Skulle fjärilar vara hälsningar från avlidna släktingar, vänner eller nån annan som vill mig något?

Vid en snabb Googling så stod det klart, detta är det tydligen många som tror på.

Jag är en sådan person som gärna VILL tro på sånt för att det skulle kännas så fint att veta att de innan mig, de man har sitt liv att tacka för och man inte längre har hos sig - att de på något sätt ser mig. Jag tror ju på ödet (för många saker som skett pga tillfälligheter i rad för att inte tro på det) så varför inte detta? Samtidigt - hur då? Kan man, vågar man tro på sånt här? Gör du det???

Dagen efter var den kvar och satt och kikade ut genom fönstret.

Ja, nu svamlar jag men den lilla fjärilen döpte vi till Berit och hon bor nu i en stor burk med frukt och sockervatten för det har äldste sonen lärt sig att man ska. Och ja, burken står i hans rum. Han har adopterat Berit. Vi hoppas hon trivs och att vi kan släppa ut henne när det inte är -17 ute.

Gratis!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close