Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

8 januari, 2016

Får jag säga att jag längtat efter vardagen?

I dag är första dagen för året, för terminen, då alla familjemedlemmar är på sina respektive platser. Jobb, skola och förskola. Och jag är på mitt nya jobb, min första jobbdag – här hemma. Som jag längtat efter just denna dagen. Då jag äntligen kan rulla upp ärmarna och tok-köra.

I jullåten “It’s beginning to look like christmas” finns det en textrad som aldrig tidigare stämt så bra: “And mom and dad can hardly wait for school to start again.” Känns lite elakt på något sätt; att jag vill vara utan min älskade familj, men det är ju för att kunna vara på jobbet – fast hemma. Om allting går som jag önskar så kommer jag hyra plats nånstans för jag vill ha den där känslan av att “gå till jobbet”.

Idag ska jag förbereda för en massa möten som är inbokade, försöka få till fler möten, redigera bilder, styra upp alla papper, kolla avtal, ringa och avsluta vissa saker och starta upp andra. Listan är galet lång men jag älskar det!

För detta behövs en riktig grovarbetarfrulle. Lämnat på skola och förskola och nu är det jag och min gröt!
Hoppas ni får en härlig fredag!

Och just det… helt ensam är jag ju inte! Två katter har jag ju här.

______________________________________________
Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena

Och på Instagram heter jag @helenalyth

 

Comments (5)

  • Grattis till nytt jobb Helena, läser din blogg med stor behållning. Är inte alls särskilt pysslig mer än möjligen några smällkarameller pysslade tillsammans m 4 årige sonen. Skapar mer gemenskap än pryder vårt hem, vilket räcker förstås

  • Lycka till! Kommer gå superbra! Kan ju finnas ngn som behöver promenera före eller efter jour om du behöver luft till projekten.. Kram! Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.