Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

20 maj, 2016

I dag kl 10.00 släpps VIKTIG hos IKEA. Rusning?

I dag släpps kollektionen VIKTIG av Ingegerd Råman för IKEA. Aldrig har väl en kollektion känts så spännande och intressant. I alla fall för mig.

Nu känns det som evigheter sedan som det var pressvisning av kollektionen och mötet med Ingegerd Råman. När jag tittar på bilderna därifrån så fylls önskelistan och blir lång. Får se om det blir något kvar eller om det tar slut… Så här står det att läsa: Tillfällig kollektion från 20 maj kl. 10.00. VIKTIGT är en tillfällig kollektion med få utgåvor, och kan därför snabbt ta slut. Du hittar kollektionen i dessa utvalda varuhus. 

Usch och fy alltså. Jag hatar verkligen en sådan här typ av stress. Måste erkänna att det gör mig lite avigt inställd. Fast jag älskar ju grejorna…

ikea_kollektion_viktigt_klarglas-2

IKEA-VIKTIGT-glas-aprilandmay-e1458565608865

ikea_kollektion_viktigt_serveringsplatta

viktig_ikea

Pressbilder från IKEA

PS. Följ mig gärna på Facebook där jag uppdaterar med alla nya inlägg och lägger upp gamla godingar från arkivet;  facebook.com/hemmamedhelena Välkomna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.