Följ mig:
Pressnyheter

Sandberg Wallpaper visar sin senaste kollektion Villa Dalarö

14 mars, 2017

I morse hade Sandberg Wallpaper pressvisning och visade sin senaste kollektion Villa Dalarö. Att få lämna den grå, slabbiga, tråkiga marsmorgonen och gå in på Robin Delselius Bageri och sjunka in i denna sommardröm var som terapi.

villa dalarö

villa dalarö

Kontraster när de är som störst. Hårt trafikerad gata på Söder i mars-Stockholm och vackra akvareller av sommarblomster.

Villa Dalarö är en tapetkollektion som inspirerats av skärgården och  naturen. Man ser hur designerna suttit på en glasveranda, tunna gardiner och tittat ut på ängar och skimrande hav. Eller i alla fall mentalt gjort det. Teamet bakom kollektionen är Hanna Wendelbo-Hansson, Johanna Vestlin, Sara Bergqvist och Karolina Kroon.

villa dalarö

Kollektionen har fått sättas i vackert sammanhang i just en villa på Dalarö och i händerna på stylist Mari Strenghielm och fotograf Anna Malmberg. Bilderna är så vackra att varje vinkel och vrå är som reklam för att just lämna allt och bli skärgårdsbo på heltid.

Och dessa vackra bilder visades upp längs väggarna på caféet Robin Delselius Bageri vilket inte var en slump då Mari ansvarat för utformning och inredning av bageriet.

villa dalarö

Mari och Sandbergs VD Fredrik Nilsson

Här var det inte röda mattan utan tapetmattan.

Underbara blomster fick oss i stämning. Sommaren anades trots det gråa utanför.

TIPS: Gör enkla små blomstergirlander och häng längs alla väggar. Så enkelt och så effektfullt.

Underbar frukost. Synd att det inte är doftfilter här för kanelbulledoften var ljuvlig!

Nu är jag sugen på att tapetsera igen. Har inte kommit till skott ännu.

villa Dalarö

Med mig fick jag pressmaterial och en liten påse med frö till lupiner. Så passande då just den tapeten med lupiner var min favorit. Slump eller ödet?

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Sara i Åre 14 mars, 2017 at 21:59

  jag skulle så gärna vilja ha en härlig tapet här i mitt hem i åre men jag kommer mig aldrig för att faktiskt bestämma mig för vilken. lyxproblem!!

 • Svara Vendela 16 mars, 2017 at 15:21

  Hej !
  Kan bli intressant då fröna i mina ögon ser ut som Stockrosor, inte Lupinfrö…. 🙂
  Lika vackert ändå !!

 • Svara Ylva Arvidsson 16 mars, 2017 at 15:36

  Lupiner är oerhört vackra – såväl i verkligheten som på tapeter – men är tyvärr ett stort hot mot biologisk mångfald i den svenska naturen.

  Det beror på att lupiner, som växtart, kommer från andra länder än Sverige. Det medför att lupiner helt enkelt tränger undan andra och betydligt mer svenska växter.

  Bland annat Naturvårdsverket har uppmärksammat det problem som lupiner – tyvärr – utgör.

  Ta gärna del av mer information om problemet med de tjusiga – men samtidigt farliga – lupinerna på exempelvis Naturvårdsverkets hemsida.

  Avslutningsvis, njut av lupintapeterna men så inte lupinfröna!

  Hälsningar
  Ylva Arvidsson

 • Svara Avslutar med lite sommarlängt – The Northern Sisters Collective 24 oktober, 2017 at 20:47

  […] efteråt! Eftersom jag var med och fixade med allt så kunde jag inte ta några bilder men Lina och Helena tog jättefina bilder så ni får kika in hos dem istället om ni är nyfikna. Idag har jag haft en […]

 • Lämna en kommentar

  Close