Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

24 januari, 2018

Nyheter från Skultuna & ett gästspel på Fashion Week

I går hamnade jag i en, för mig, ny värld. Mode finns alltid nära mig då jag bryr mig mycket om form, design och trender men läser inte så mycket modetidningar eller -bloggar. Och aldrig att jag skulle ta del av fashion week som just nu pågår i Stockholm. Blev därför lite överraskad när jag skulle gå på Skultunas pressvisning som var förlagt i Auktionsverkets lokaler när det var en stor visning med flertalet varumärken i samma lokal, mingel med det vackra folket, modevisning, dj och massa fotografer.

Skultuna visade sina nya smycken i en lite lugnare del, i ett eget litet rum och det var som att gå in i en godisaffär. Jag har inte hål i öronen, inte mycket halsband men armband är min grej. Gärna sådana som tar för sig så detta gillades mycket av mig.

Sedan tidigare har jag en favorit jag skulle vilja ge mig själv. Får se hur generös jag är, ha ha.

Andra favoriter på denna visning var de fantastiska, stickade klädeskonstverken som Sandra Backlund skapat för Urbanears. Hatten av för otroligt vacker kampanj och idé.

Det är alltså INTE garn utan riktiga sladdar till hörlurar som använts. Sandra Backlunds händer fick kämpa så blod, svett och kanske tårar har nog droppats under produktionen.

Älskar allt som är antingen för stort eller för litet. Ingys jätteörhängen är ju så häftiga.

Som sagt, har inte hål i öronen men tycker detta är så läckert. Kanske då ska köra från 0 till 100 på en gång??

Och apropå maxat: Maxade skor verkar vara grejen.

Detta är också min variant på smycken. Fantastiska skor från Rebecca Björnsdotter. Så makalöst vackra!

Snart är det dags för gala för mig!!! Elle Decoration Design Awards är den 5/2 och det är galafest. Måste ju börja kolla på vad jag ska ha på mig. Lite måste man väl tänka till och ta i när man är i final om titeln Årets Inredningsbloggare? Med sådan här klackar så blir jag väl 190 lång, det är väl att ta i om något, ha ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.