Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

30 maj, 2018

Fler favoriter från pressveckan

Nu ligger jag lite efter i min rapportering från de pressvisningar jag var på förra veckan. Kanske du följt på min Insta stories och sett lite ändå? HÄR är inlägg med mer från min vända.

Hur som helst; många inspirerande visningar med nyheterna för hösten. Här är några av de saker jag mötte som fastnade lite extra i mig.

Hemtex hade en stillsam och fin visning i Livrustkammaren med flertalet sovrum uppbyggda. Denna rena, stilfulla bädd känns både fräsch och snygg. I övrigt var det mycket mönster men jag drogs mer åt detta lugna.

På Hemtex-visningen fanns en riktigt roliga sak: broderi-maskin. Alla besökare fick med sig et örngott med broderade initialer.

Detta var en överraskning. Snygga krukan från Hornbach.

Hade väl aldrig gissat att det byggvaruhus som i sin reklam bara visar, svettiga, skrikande män med släggor har sådana här vackra krukor…

Blått är flott. Åhléns hade en väldigt fin visning med olika färger och denna blå skala känns så skönt och rogivande. Blått verkar hålla i sig.

En produkt från Åhléns jag verkligen har behov utav är denna puff/förvaringslåda. Smart och funkar i allt från hallen till barnrummet, via vardagsrummet.

Viking beds visade upp sin enorma bredd på färger att sätta på sin säng och sänggavel. Var det 28 färger att välja på?

Clas Ohlson firar hundra år och med det kommer en limiterad, guldfärgad serie av produkter. Guldläge för ett glamouröst kubbspel t.ex.

Lite suddig bild, sorry, men detta är Kasthalls mattkollektion “Grönska” i samarbete med idolen Ilse Crawford. Underbar gröna färger.

Blev sugen på glastallrikar när jag såg denna dukning från Nachtmann.

Och nä men titta! Här ligger ju mattan jag letat efter. Från Jotex.

Ett litet axplock från den tur jag tog på stan.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.