Följ mig:
Maträtter Sommar

Sallad med jordgubbar & avocado – du måste testa!

10 juli, 2019

Om jag säger sallad med jordgubbar & avocado säger du då; är du galen!? Eller säger du; ja, sallad med jordgubbar & avocado är bland det godaste jag ätit och det är helt perfekt till grillat?

Om du tillhör grupp 1 så kan jag bara uppmana dig att våga testa något nytt. Vad är det värsta som kan hända? Att du har ett tillbehör på tallriken som blir kvarliggande? Men troligare är att du kommer ha ett tomt fat vid slutet av måltiden faktiskt.

Sallad med jordgubbar & avocado

Ingredienser
Avocado
Jordgubbar
Salladslök
Olivolja
Salt & peppar

Gör så här: Skär jordgubbar och avokado i delar. Skär salladslöken i strimlor och blanda. Ringla över olivolja och smaksätt med flingsalt och några drag med pepparkvarnen.

Blanda och servera till sommarens grillfester. Passar alla möjliga protein.

Jag fick avokado i fruktsallad för flera år sedan av en väninna som är från USA. För mig kändes det jättekonstigt med avokado bland frukosten innan jag satte gaffeln i det hela. Avokado passar så bra ihop med söta frukter och bär. Och som tillbehör till grillat är det toppen.

Gratis!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close