Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 februari, 2021

Fredagshälsning med charkplatta som kompensation

En snabb hälsning kommer här med en lång fredagskram i form av en charktallrik. Jag känner just nu så här: livet är jättetråkigt! Vi umgås med ingen utanför familjen, går inte att göra planer eller ens våga drömma om roliga fester, resor eller umgänge. Men nu är det som det är och det gäller oss alla så vad göra? Jo man unnar sig. Unnar sig rejält.

Fram med allt gott som fanns (jo vi ser till att ha massa gott hemma pga ovannämnda anledning), korka upp något svalt och höja volymen. Dansa i köket när inge ser på, det gör underverk för själen kan jag säga. Kommer du ihåg fredagsspellistan vi gjorde tillsammans? Den är HÄR så höj och dans du med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.