Följ mig:
Smårätter & plockmat

Fredagshälsning med charkplatta som kompensation

19 februari, 2021

En snabb hälsning kommer här med en lång fredagskram i form av en charktallrik. Jag känner just nu så här: livet är jättetråkigt! Vi umgås med ingen utanför familjen, går inte att göra planer eller ens våga drömma om roliga fester, resor eller umgänge. Men nu är det som det är och det gäller oss alla så vad göra? Jo man unnar sig. Unnar sig rejält.

Fram med allt gott som fanns (jo vi ser till att ha massa gott hemma pga ovannämnda anledning), korka upp något svalt och höja volymen. Dansa i köket när inge ser på, det gör underverk för själen kan jag säga. Kommer du ihåg fredagsspellistan vi gjorde tillsammans? Den är HÄR så höj och dans du med.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close