Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

25 oktober, 2019

Fredagspepp med musik från er läsare

Hurra för fredag och fredagspeppen är total. Lönefredag och kanske du också har ett höstlov framför dig, helt eller delvis, så det är lediga glada dagar som lockar. Härlig fredagskänsla alltså. Och vad kan då vara bättre än att höja volymen och dansa loss på första bästa golvyta?

För två veckor sedan var det däremot inte de gladaste av fredagar. En rätt tung vecka i bagaget för många i min närhet och mig själv så den fredagen var jag allt annat än pepp. Så blir det ibland och jag är glad för att jag lärt mig att allt går, som oftast, i vågor och ljusare tider skulle komma men där och då behövde jag lite hjälp. Då jag vet att jag har helt makalöst fina läsare och följare slängde jag ut frågan på mitt Instagram och frågade vilken musik som fick er att lyfta, vilken är den bästa fredagspepplåten alltså. Och vilket härligt gensvar! Massa härlig musik och några av låtarna var helt nya för mig och kanske inte de jag skulle se som pepplåtar men så är det – vi har alla olika sätt att lyfta oss.

Så klart har jag nu satt samman listan så vi alla kan lyssna och och lyfta. Klicka HÄR för Spotifylistan med alla samlade låtar. Höj volymen, tryck på shuffle och släpp fredagen loss!

Hoppas detta kan hjälpa att sätta fart på helgen. Jag är i alla fall sjukt pepp och så glad för alla låtar. Har du fler du tycker ska med på listan? Skriv då en kommentar! Många låtar här jag aldrig skulle kommit på eller spelat tidigare så stort tack för det! Nu kör vi helg hörni!

Comments (1)

  • Woop woop hurraaa!!! Grym lista ju! Den kör vi med barnen ikväll, vi har alltid ”fredagsdans” i köket efter middagen. ❤️ Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.