Följ mig:
Frukost Min dag

FFF – familjefri frukost

28 februari, 2015

Lördag morgon och här sitter jag med min drömfrukost, radion på P4 och en dagstidning som jag kan läsa från början till slut. Tom några inredningsmagasin. Jaha, vad är det som är så speciellt med det då? Jo för att det är 6 år sedan detta skedde. Som småbarnsförälder så är helgfrukosten sällan en stund av lugn och tystnad. Då familjen är på den andra kusten har jag å katterna huset för oss själva. Mycket ovan känsla.

Som gammal frukostvärdinna unnar jag mig också en uppbyggd buffé. Blir inte bättre än så här!

Ett litet ensamt ägg till mig.

Inget vidare vårväder ute men desto bättre faktiskt. Då hör jag inte den där inre rösten som skriker "skynda dig ut nu!". Myser inne med gott samvete.

Så - nu har jag en dag framför mig med helt egna val. Först ska jag bli fotograferad för en artikel och sen då ska jag pyssla och möblera om. Ni vet - när katten är borta… Fast i detta fall så är det tvärt om, jag å katterna dansar och stökar medans mina små möss andas västkustluft.

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Gratis!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close