Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

25 december, 2021

God fortsättning med full virtuellt minne

[wordpay_ad type=”float” blur=1]

Hej kära vän som tittar in här i julmyset. Jag vill skicka mina varmaste julhälsningar med en önskan om en god fortsättning på julen.

Som om min dator är precis som jag är hårddisken fylld. Jag har haft mitt livs roligaste och mest intensiva period med julboken Julprassel & decembermys och haft mitt mål inställt på att ta ledigt i jul. Ska bli slappa dagar med familjen.

Samtidigt är jag, ska erkännas, rätt mör i huvudet. Det har varit mycket intryck, deadlines, leveranser och förfrågningar så jag har inte hunnit med att ta pauser och återhämtning. Samtidigt som på det privata planet varit skolavslutningar, klassförsäljningar, aktivitetsavslutningar och -uppvisningar, vänträffar mm. Mitt hjärnkontor ska nu få vila.

Är det inte då väldigt intressant att min dator säger exakt samma sak. Jag försöker få upp bilder i Photoshop för att formatera om och lägga upp på här på bloggen men jag får upp “åtgärden kan inte genomföras för det virtuella minnet är fullt”. Dvs min dators hårddisk pallar inte mer. Jag måste rensa. Mitt fysiska jag och mitt digitala jag ska ta jullov.

Jag gjorde mig en vacker julstärnekrans/diadem till julafton som jag på instagram kunde visa en beskrivningsfilm med då jag filmade med mobilen. Hade tänkt lägga ut en steg-för-steg här men icke, och inte nu heller med bilder från julafton. “Fattar du inte – det virtuella minnet är fullt” skulle datorn kunna skrika åt mig.

Med denna enda framkämpade bild med rensning av typ 1000 bilder säger jag GOD JUL! Resten får jag lägga upp när både den digitala och den fysiska hårddisken är rensad och mottaglig för nytt. Instagram funkar då mobilen, än så länge verkar pigg och fräsch i minnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.