Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

18 februari, 2022

Fredag i lyxig enkelhet efter rätt deppig torsdag

[wordpay_ad type=”float” blur=1]

Halloj i fredagen. Då kan vi säga att arbetsveckan är slut tycker jag. Har varit en väldigt intensiv vecka för mig med många leveranser av kampanjer till kunder samt att jag faktiskt 3 dagar av 5 möjliga har tagit power walks samt gjort lite styrketräning hemma. Är det nu jag kommer igång igen? Jag har varit helt stillasittande sen innan jul tror jag.

Jag blev alldeles nedslagen i går då min statistik rasade med 80% här på bloggen. Jag vet inte vad som hänt. Ser ni mina inlägg? Har bloggen försvunnit från Google? Är länkarna från Pinterest döda? Eller är min blogg bara ointressant kanske? Jag vet inte och när jag är helt ensam i detta har jag ingen att fråga. Men tänk om du har en butik och du vanligtvis har minst 100 kunder per dag och det bara dyker upp 20 så börjar du tänka på om du verkligen ska ha butik. Ja ja, det är vad det är och jag vill ju blogga mest för min egen skull så jag fortsätter så klart ändå.

Idag skulle jag ta min PW till butiken som ligger långt från oss för att köpa produkter till en jobbplåtning. Innan hade jag på Instagram frågat vad följarna tyckte var viktigast/bäst med fredagsmys. Det var svar med allt från att “vara tillsammans” till massa goda recept. En sa “räkor och bubbel” Det fick mig att när jag väl var i butiken köpa några färska räkor. Det blir perfekt plock medan vi lagar middag tillsammans.

Ja, detta blev ett litet inhoppshej-inlägg från mig. Jag vill passa på att önska dig en riktigt fin fredag. Hur vi fredagsmyset här hemma har jag skrivit långt inlägg om HÄR.

Comments (20)

 • You’re doing great! Läser ofta och imponeras av att det alltid finns ngt nytt på din blogg, din äkta känsla och kul vinkel. Stay strong! Anna

 • Har tyckt det var bra o intressanta inlägg dina senaste om Berlin, Skåne, Alla hjärtans efterrätt, Skogaholmssamarbetet etc.
  Jag brukar inte gå in via några andra kanaler utan har din blogg som favorit i webbläsaren så kan tyvärr inte bidra med vad som hänt. Men tycker det är trevligt när du tipsar om äldre inlägg på Instagram o Facebook. Alltid kul o läsa igen eller om man missat innan.
  Trevlig helg!

 • Vad tråkigt att du hade så få besökare igår. Hoppas att det bara var något tillfälligt! Jag brukar läsa dina inlägg genom appen Feedly – syns det i din statistik? När jag har mycket att göra kan det gå ett par dagar mellan läsningarna, men jag brukar läsa i kapp när tiden finnes. 🙂 Trevlig helg!

 • Trogen läsare som ofta även använder ditt arkiv för inspiration och tips! Här är en som gärna ser att du fortsätter blogga!

 • Så vackert dukat och enkel fredagsmys men ändå så helt rätt , ska äta skaldjur idag efter en lindrig omikron vecka En ska till älskar dina vackra blommor ❤️Önskar en trevlig helg med dina nära o kära ❤️

 • Jag tittar in varje dag precis som vanligt och uppskattar som alltid dina inlägg. Berlin-inläggen var härliga då vi själva tog tåget dit före pandemin. Låter konstigt med en sån dipp, men har ingen förklaring tyvärr.
  Kram!

 • Även här trogen läsare som ÄLSKAR din blogg, läser nästan varje dag, annars läser även jag ikapp. Idag har vi haft ettårskalas för min lilla flicka och jag har gjort både ballongklubbor och ballongbåge som jag lärt mig av dig och jädrans vilken succé

  • Hej Marina och STORT tack för dina snälla ord. Och du gör mig extra glad när jag får höra att mina tips har kommit till användning. Stort tack för det!!!

   Stor kram
   Helena

  • Hej Therese! Tack snälla för dina rara ord. Värmer massor.
   Ja, det kändes så konstigt men så är det väl som precis allt här i livet – det går upp och det går ner. Men det är ju inte antalet som ska vara viktigt. Varende en som tittar in betyder något. Så ni som är återkommande värnar jag så mycket om. Tack för det.

   Kram
   Helena

  • Hej Sofia. Stort tack för dina peppande ord. Så klart jag ska, för om jag bara kan få en handfull läsare att bli inspirerad eller intresserad så är jag nöjd. Det måste jag verkligen hålla fast i. Så glad att hör att jag just kan inspirera.
   Önskar dig en fortsatt fin helg.

   Kram
   Helena

  • Hej Veronica. Jag blev så otroligt förvirrad och förvånad. Det jobbiga i sådana här situationer är att jag inte har någon att fråga. Men men, siffror ska inte avgöra hur jag känner egentligen. Det måste jag hålla fast i.
   Jag är så glad för alla som tittar in och jag tror många gör precis som du faktiskt. Läser kanske ikapp en vecka på söndag morgon tex. Och det är ju alla tiders. Mysigt 🙂
   Oavsett – tack för att du ger mig snälla och peppande ord.

   Kram
   Helena

  • Hej Anja och tusen tack snälla för dina snälla och peppande ord. Oj vad du värmer med din kommentar. Blir glad av att höra att just det där med att tipsa om gammalt uppskattas. Så synd när arkivet liksom faller bort i kulisserna. Så tack för det.
   Ha en fortsatt fin helg.
   Kram
   Helena

  • Hej Anna! Åh men du!!! TACK!!! Vad jätteglad jag blir av dina ord. Så snällt.

   Önskar dig en fortsatt fin helg
   Kram
   Helena

 • Vi är här, din trogna skara och läder, pysslar, bakar och inspireras. Ibland funkar inte statistikverktygen helt som de ska. (Jobbar med webb).

  Kramix

 • Helena, jag älskar dina pyssel! Om du kom hem till mig så skulle du le igenkännande i nästan varenda vrå. Jag har följt många pyssel- och inredningsbloggare genom åren. Jag har tröttnat på dem alla utom på dig. Så KÖR Helena, KÖR!

  • Hej Maria. Tack snälla för din hälsning och kommentar. Så himla bra att ha läsningen i Feedly. För mig, egentligen, spelar inte statistik så mycket då jag inte har inkomster via den eller nåt sånt. Det var bara en sådan chock. Men lite bra för med det förstod jag hur mycket bloggen betyder för mig. Oavsett hur många som läser. Om en person läser och älskar det så ska jag absolut vara lycklig och nöjd. Så stort tack för att du tittar in här, via Feedly då 😉

   Kram
   Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.