Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

30 oktober, 2013

Kolhydratsladdar inför förlossningen

Ja egentligen är det inte jag som kolhydratsladdar, det är bebben i magen. Jag har liksom inget att säga till om där. När jag står framför kylen och ska laga till något så är det nåt inom mig som skriker efter pasta, smörgåsar och flingor. Ingen LCHF-bebis här inte! Inte så skoj för kosten blir lite enahanda men what can I do? Det är bara att följa med och göra som parveln vill. Brer en macka till och slänger mig ner i soffan och vilar lite till…

Så här såg jag ut i går. Kände inte igen mig själv alls. Bebben hade på nåt sätt vänt sig under natten och lagt sig framåt. Magen nästan tippar över. Betyder det att bebben är på gång?? Åh, hoppas det!

Comments (6)

  • Kanske pasta är ett tecken på stundande barn? Va spännande med en ny liten krabat lagom till jul och allt. Kolhydrater är ju alltid gott, även för oss utan bebbar 😉
    Alltså nu har jag hunnit läst Amelia Jul… guuu va mysig er jul låter, nu vill jag än mer fira hos er!
    Ta hand om dig och kollar man på tillräckligt mycket julfilm har jag hört att bebisar pluppar ut som bara den … 😉

  • Johanna (Johannas julblogg)

    Både ändrat läge och kolhydratrik kost är säkert tecken på att bebis kommer snart! Hoppas jag! Det där med kolhydraterna vore ju faktiskt rätt logiskt, det kan man ju behöva ladda upp med innan man föder barn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.