Följ mig:
Personligt Utan kategori

Kolhydratsladdar inför förlossningen

30 oktober, 2013

Ja egentligen är det inte jag som kolhydratsladdar, det är bebben i magen. Jag har liksom inget att säga till om där. När jag står framför kylen och ska laga till något så är det nåt inom mig som skriker efter pasta, smörgåsar och flingor. Ingen LCHF-bebis här inte! Inte så skoj för kosten blir lite enahanda men what can I do? Det är bara att följa med och göra som parveln vill. Brer en macka till och slänger mig ner i soffan och vilar lite till…

Så här såg jag ut i går. Kände inte igen mig själv alls. Bebben hade på nåt sätt vänt sig under natten och lagt sig framåt. Magen nästan tippar över. Betyder det att bebben är på gång?? Åh, hoppas det!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Jessica 30 oktober, 2013 at 08:00

  Kanske pasta är ett tecken på stundande barn? Va spännande med en ny liten krabat lagom till jul och allt. Kolhydrater är ju alltid gott, även för oss utan bebbar 😉
  Alltså nu har jag hunnit läst Amelia Jul… guuu va mysig er jul låter, nu vill jag än mer fira hos er!
  Ta hand om dig och kollar man på tillräckligt mycket julfilm har jag hört att bebisar pluppar ut som bara den … 😉

  • Svara Helena - amelia.se 31 oktober, 2013 at 15:32

   Bra tips, får genast kolla in min favvo ”Tomten är far…” på en gång.

   KRAM!!

 • Svara Tess 30 oktober, 2013 at 10:38

  Du är så fiiiin. BARA mage liksom… spännande 🙂

  • Svara Helena - amelia.se 31 oktober, 2013 at 15:31

   Söta Tess! Stort tack!! Ja, spännande är ordet. Vem är det där inne…???

   Kram!

 • Svara Johanna (Johannas julblogg) 30 oktober, 2013 at 21:28

  Både ändrat läge och kolhydratrik kost är säkert tecken på att bebis kommer snart! Hoppas jag! Det där med kolhydraterna vore ju faktiskt rätt logiskt, det kan man ju behöva ladda upp med innan man föder barn!

  • Svara Helena - amelia.se 31 oktober, 2013 at 15:30

   Här laddas det för fullt kan jag lova. Kommer säkert inte vilja äta den minsta makaron efter att bebben är ute. Så mycket pasta!!

   Kram!

  Lämna en kommentar

  Close