Följ mig:
Min dag Portfolio

Boken börjar formas, pirret stiger

30 november, 2022

Idag hade jag och min redaktör Susanna ett mega-maraton-maxmöte med min bok Vardagsvackert & festfyrverkeri jag nu håller på med. Jag skrev om den HÄR.

240 sidor och över 500 bilder har jag lyckats få ihop. Så det är en del som ska granskas på både längden och bredden om man så säger, ha ha.

Att kliva in genom porten hos Bonnier får det att pirra till i magen. En sådan legendarisk adress och för varje gång så kommer jag närmare och närmare boken. Vid varje möte har formen dragits åt än mer, texterna satta och börjar konkretiseras.

Att vi skulle ha ett möte på 6 timmar non stop utan lunch hade nog varken jag eller Susanna räknat med utan bara ”vi kör på, vi har så bra fart nu!”. Men när magarna kurrade högt och energin, trots både kaffet och de mysiga rummen började tryta sa vi tack för idag. Och då hade vi bara kommit till hälften av boken.

Som du förstår är jag så innerligt förtjust i min bok och jag ser så fram emot att få lansera den till dig som följer. Att få mycket av det jag gör här digitalt kan bli något blädderbart för dig. Det ska bli helt underbart.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Miriam 1 december, 2022 at 07:36

  Vi längtar också efter den, vad roligt och vad duktig du är!

  • Svara Helena Lyth 1 december, 2022 at 08:28

   Åh Miriam. DU är så snäll och jag blir glad av dina ord! Tack!

   Kram
   Helena

 • Svara Jenny 1 december, 2022 at 10:14

  Kul att du berättar lite om arbetet med boken, det gör mig ännu mer sugen på att köpa den sen när den kommer ut😊

 • Lämna en kommentar

  Close