Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

18 februari, 2024

Nyhetsmorgon med pyssel till hemmet

Då var det dags för pyssel i rutan igen, imorgon måndag så visar jag några saker som jag förhoppningsvis kan inspirera med.

Jag fick frågan om att vara med och inspirera till att pyssel på sportlovet. Och som alltid vill jag gärna att det ska vara saker som du kan sätta igång med på en gång så det ska helst vara av sånt du redan har hemma.

Lite av det jag ska visa är favoriter från arkivet så du kan förbereda dig genom att titta här. Men, jag hoppas du är med mig i direktsändningen imorgon kl 11.30 i TV4. Kanske du just har sportlov och tid att titta på tv en måndag vid lunch? Hoppas det!

Kanske mitt favoritpyssel? En vacker krans av en pocketbok. Se mer HÄR.

Att göra eget porslin är verkligen ett roligt pyssel. Se mer HÄR.

Måla som en äkta konstnär med DETTA knep.

vika bokstäver av papper

Säg det stort! HÄR får du mallar till hela alfabetet.

Då ses vi imorgon, i rutan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.