Förra veckan hade PR-byrån Jung en pressträff där deras olika mat- och dryckeskunder fick presentera kommande nyheter. Kul idé att samla olika kunder, det blev som en food market.
ICA lanserar små munsbitar som ligger i frysförpackningar. Perfekt att ha hemma om det trillar in en massa gäster. Skjuts in i ugnen och tilltuggen är kirrade.
GoGreen presenterade sina nya vegetariska grytbaser. Addera till önskat protein eller ha som de är. Det bästa med dessa är att de är saltfria. Perfekt för små barn tänker jag. Man får krydda på bäst man vill och vågar själv.
Smakproven serverades i små engångsbunkar med döskallestickers. Kul sätt att piffa till en buffet.
Fjällbrynt kommer med en mjukost med extra protein. Det är för dem som tränar eller behöver en extra kick i vardagen, tex trötta småbarnsföräldrar. Jag räcker upp handen!
Rydbergs har såser att hälla över fisk (lax är att föredra) och sen är redo för ugnen. Inte svårt, bara gott.
Kopparbergs bjöd på läckra alkoholfria drinkar med deras cider som drinkbas. Under mina graviditeter så har jag njutit av många alkoholfria drinkar. Många bartenders gillar att sättas på prov och mixtra till nåt mer än bara gin å tonic. Dessa vi fick prova nu var toppen. Fick med mig några recept och ska absolut testa.
Nej du ser inte dubbelt – bartenderskillarna är tvillingar!
Fullt av pressfolk från mattidningar och en drös bloggare.