Följ mig:
DIY & Pyssel Kalas & Dukning Maträtter Trädgård | Uteplats Utan kategori

Massa tips till alla sommarens picknickar och utekvällar

28 juni, 2013

Satt å letade efter några helt andra bilder och hittade en massa sköna somriga tips och DIY. Glömde helt bort vad det var jag var ute efter egentligen och drömde mig bort till utekvällar, picknicks och trädgårdshäng i ljumma nätter.

Är det inte precis en sådan här sommar man vill ha, där man har en skön picknick som man har förberett och fixat med? Ja, drömma och inspireras kan man ju, för så ofta är jag inte förberedd med världens mest kittade upplägg. Men nån dag så sker det. Tills dess inspireras jag av dessa bilder.

Har pinnat alla bilder så de finns på min Pinterest om ni vill veta bildkällan.

Follow on Bloglovin

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close