Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

28 juni, 2013

Massa tips till alla sommarens picknickar och utekvällar

Satt å letade efter några helt andra bilder och hittade en massa sköna somriga tips och DIY. Glömde helt bort vad det var jag var ute efter egentligen och drömde mig bort till utekvällar, picknicks och trädgårdshäng i ljumma nätter.

Är det inte precis en sådan här sommar man vill ha, där man har en skön picknick som man har förberett och fixat med? Ja, drömma och inspireras kan man ju, för så ofta är jag inte förberedd med världens mest kittade upplägg. Men nån dag så sker det. Tills dess inspireras jag av dessa bilder.

Har pinnat alla bilder så de finns på min Pinterest om ni vill veta bildkällan.

Follow on Bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.