Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

24 juni, 2015

Önskas ett sommarboende på Gotland som har allt? Kanske denna gotländska oslipade diamant

Ett beslut som togs när vi köpte hus var att vi inte skulle sitta med permanent boende OCH ett sommarhus. Dels för att det blir väldigt dyrt men också för att jag skulle inte palla att ha två hus att ömma över. Men så här års när jag längtar efter trasmattor, hängmattor och humlesurr kan jag inte låta bli att sukta efter en lite lantligare boning.

Semestern är nu 1 1/2 vecka bort och den tar sin början på Gotland. Hittade denna gamla prästgård och kom på mig själv att möblera, måla om och tänka ut var frukosten skulle intas. Får se det som fönstershopping och drömmar om ett parallellt liv. Men sommarinspireras – det gör jag i alla fall.

Det här med kökssoffa är faktiskt något jag har högt på min önskelista. Behövs ju inget sommarhus för att det ska vara genomförbart. Sätts upp på drömlistan på delad första plats med trisslottsvinsten…

Den där köksspisen skojar man inte bort. Den vet jag är på min makes topplista över drömmar. Fast skulle vi ha en sån skulle han nog aldrig lämna köket.

Blir så glad när jag ser bevarade originaldetaljer i gott skick. Här finns själen kvar.

Objektet säljs av Bertwig. Klicka här för att komma till objekt och alla bilder.

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.