Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

25 september, 2020

Fredagsmys fast med lördagsgodis

Om du följt mig så vet du har jag älskar att bygga upp charkbrickor på fredagarna. Bästa fredagsmyset med plock som älskas av både stora och små. På lördagarna är det ju lördagsgodis som gäller. det är en mycket tydlig uppdelning och det är inget som kan rubba detta schema.

Men om jag slår ihop de två? Hur blir det då? En godisbricka så klart!

Ja men självklart eller hur?

På exakt samma sätt som jag bygger upp mina charkbrickor gjorde jag denna godisbricka. Kan ni gissa storleken på barnens ögon när jag ropade in dem i köket? Kan har blivit utnämnd till Årets Mama där och då faktiskt!

(Och nej, du ska inte tro att jag förväntar mig att barnen ska äta upp allt. Jag hade ett plåtningsjobb så detta var en extrem lyx denna gång)

Sött, surt, salt och saftigt, så kan man väl säga? Och så lite (mycket) choklad.

Men om jag får bara välja en smak blir det lakrits. Alla dagar i veckan. Kan inte få nog av de salta, starka och salmiaksmakande godbitarna. Hårda, mjuka eller sega – det spelar ingen roll. Lakrits är min svaga punkt. Och jag vet, man ska inte äta för mycket lakrits men jag har inga andra laster så låt mig ha denna, okej!??!

Vilken är din favorit? Sega gelégodisar? Surisar? Choklad för hela slanten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.