Jag har fått klämma på julen hos Rusta 2024

Nu är nyheterna för julen 2024 ute i media och pressvisningarna är igång. Jag vet, det är helt galet och många blir nu helt tokiga och jag lovar att jag inte ska dra igång julen 2024 än men nu är det som sagt visningar och jag kan bara inte sitta på detta. Och jag vet också att många med mig älskar julen och kan njuta av att se lite av det som komma skall utan att slå bak ut.

Jag har fått klämma på julen hos Rusta 2024

Idag var det lunch ihop med Rusta som visade sin jul 2024 och det skedde i det vackra Carlhällsgård vilket ju var perfekt plats. Kanske att denna sensommarvärme vi fått var en tydlig signal om att det är långt till jul men stämningen fanns där.

Der många undrar över: Rustas jul kommer till varuhusen vecka 38-42.

Om jag ska lista min favoriter av det jag såg så är den här serien av vaser och ljusstakar helt klart överst på den. Det finns även rund vas stående på små runda röda kulor samt en hög ljusstake med flera kulor på varann. Fina var för sig och tillsammans.

Dålig bild på det jag ska säga men den jättestora stjärnan längst bak som är lika bred som fönstret skulle passa så fint i våra stora funkisfönster.

Inte heller en bra bild men överlag så är tanken på att ha sängkläder i julmönster något jag lockas av. Att julpynta i flera rum måste jag bli bättre på .

Tåg under granen är ju bara så sött. Jag har gjort det med barnens gamla Brio-tåg så du kan ju skapa ett själv…

Den här granen heter Chamonix och den har inbyggd belysning vilket inte är nytt men att den har en fjärrkontroll i form av ett trollspö är ju bara bäst!

Jag är så svag för nötknäpparen när det kommer till julpynt och -dekorationer och i år verkar Rusta storsatsa med nötknäppare i massa olika storlekar och som mönster på saker. Som julgranspyntet i bilden ovan.

Jordärtskockspuré, kokt torsk, skirat smör, ärtor och smörslungad potatis.

Ett efterrättsbord av det fantastiska slaget.

Kul dekoration till muffins. De små tomteluvorna ska jag komma ihåg.

Ja det är inte utan att man får ett litet längt. Alltså av den där sorten man kan få i mars när man börjar drömma om semester och sommar, vet att den inte kommer på ett tag men man kan drömma. Jag skulle aldrig drömma om att börja pynta så att säga.

Nå vad tycker du? Jag vet, det är för tidigt men om vi bortser från det – ser det bra ut????

Prenumerera
Notis om
guest

2 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Siv
Siv
12 dagar sedan

Pepparkakshusen på sista bilden ser intressanta ut

Du kanske också gillar...

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x