Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

21 november, 2023

Tips för mysigare servering till glöggen

Ska du bjuda på glögg eller adventsfika och vill göra den lite pysslig, mysig och unik? Då kommer jag här med några tips som du enkelt gör för att få en liiiite mer ompysslad känsla. Detaljer som gör det juligt och vackert.

En smällig duk av silkespapper

Att smällkarameller hör till julen till kan vi nog alla enas om och att addera dem i dukning gör så klart stor skillnad. Och om du gör “ofärdiga” smällkarameller, dvs inte rullar in papprullar utan bara låter silkespappret löpa som en duk får du en lite piffigare servering. Att ställa glöggmuggar på eller ha under glasburkar du serverar något gott under. Om du vill ha beskrivning på hur smällkarameller görs finns det en steg-för-steg HÄR.

Struta till serveringen

Och precis som smällkarameller hör julen till tycker jag strutar också gör det. Med strutar av papper där du serverar något ur gör det lite mer minnesvärt än bara ur skålar. Och vill du ta det hela än länge så gör du hela godisstrutar och ger bort, du ser beskrivning på det HÄR.

Önskar dig en fin dag och hoppas du blev inspirerad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.