Sen påsklunch eller tidig midsommarlunch???

Som du vet så älskar jag sill och är en av de där som jublar över att sill får stå som huvudattraktion på tre av våra finaste högtider.

Men sill är ju faktiskt en helt strålande vardagsmat också, eller hur!

Med ett kylskåp fyllt av rester fortfarande kvar från påsken så har jag enklaste och kanske godaste lunchen snabbfixad. Också bra nu när man ska hålla distans till allt och alla. Vid denna lunch hade maken digitalkonferens så det blev lunch för en denna gång.

Här är det kanske de tre mest populära sillarna: senap- och skärgårdssill samt matjessill med gräddfil och lök. Blir väl inte mer silltallrik än så va?

Jag har många recept här på bloggen, se alla HÄR, och nu i sommar ska det fyllas på med fler. Drottningen Margaretas sill vill jag pröva. Verkar riktigt spännande.

Kokt ägg, knäcke med västerbotten, krispiga grönsaker och så då gårdagens kokta potatis som skrämts upp till liv i micron. Pang tjong och det var serverat!

Okej då, jag la på lite rom/kaviar som jag hade i kylen för att göra skärgårdssillen lite festligare. Allt för piffets skull för sån är jag, ha ha!

Så det blev antingen en sen påsklunch eller kanske en försmak på midsommar. Eller kan det faktiskt var så att det är en rimlig-varje-dag-lunch???

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Du kanske också gillar...

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x