Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 juli, 2013

Och här stannar jag!

Denna underbara hängmatta hängdes upp för över en vecka sedan men den har ockuperats av barnen så jag har inte haft en chans att inta den. Nu i morse inföll ett oväntat lugn så jag passade på att pröva. Där satt den! Jag ting-paxar denna plats för resten av sommaren. Tack snälla svärfar och svärmor-liksom för denna underbara gåva. Redan välanvänd.

Sen trillade ett barn i taget ut och gjorde mig sällskap. Att ligga och titta på träden och fåglarna var helt plötsligt det roligaste man kunde tänka sig.

Idag ska vi ta oss till en ny strand som vi fått rekommenderat och där lär vi stanna några timmar. Sommaren är här även om min semester inte börjar först om en vecka.

Önskar er en underbar sommarlördag!

Follow on Bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.