Följ mig:
Trädgård | Uteplats Utan kategori

Och här stannar jag!

6 juli, 2013

Denna underbara hängmatta hängdes upp för över en vecka sedan men den har ockuperats av barnen så jag har inte haft en chans att inta den. Nu i morse inföll ett oväntat lugn så jag passade på att pröva. Där satt den! Jag ting-paxar denna plats för resten av sommaren. Tack snälla svärfar och svärmor-liksom för denna underbara gåva. Redan välanvänd.

Sen trillade ett barn i taget ut och gjorde mig sällskap. Att ligga och titta på träden och fåglarna var helt plötsligt det roligaste man kunde tänka sig.

Idag ska vi ta oss till en ny strand som vi fått rekommenderat och där lär vi stanna några timmar. Sommaren är här även om min semester inte börjar först om en vecka.

Önskar er en underbar sommarlördag!

Follow on Bloglovin

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close