Följ mig:
DIY & Pyssel Utan kategori

DIY en lyckligare resa

20 juli, 2013

Åh! Hemma igen efter underbara dagar i Skåne och Danmark. 11 pers under ett tak, många skratt, underbara middagar och stranddagar byts nu ut mot ett lugn hemma med hemmafix. Maken har tex gett sig den på att bygga ett bord och jag ska äntligen ta tag i lådorna som förblivit ouppackade sedan flytten. Hoppas varva detta med sköna bad, så klart.

Men tillbaka till titeln på inlägget. Vill visa en underbar lite skapelse som jag alltid har med mig när jag reser. Det är en liten duk som min mormor broderade för flera årtionden sen och den är då meningen att ha överst på packningen i väskan. För att hålla kläder och annat på plats. Sen så är den lilla hälsningen alltid så glädjande. När jag packar och lägger den på den färdigpackade väskan innan stängning så får jag alltid ett litet pirr av resfeber, spänning. Gör mig så glad.

Den kommer att användas minst en gång till innan semestern är slut. Härlig känsla!

Follow on Bloglovin

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close