Följ mig:
Jul

Nya, antika & små ljusstakar till jul

14 december, 2013

På ett loppis i Köpenhamn hittade jag så himlans söta ljusstakar för julgransljus. De fick följa med hem och lyser så fint här  nu. De platsar liksom lite överallt tack vare sin ministorlek.

I veckan bakade jag å barnen pepparkakor, eller mest jag då deras tålamod var kortare än vad någonsin kunnat gissa. Lite peppisbak och lite deg i magen och sen var de väck. Men de ville göra minipepparkakor i alla fall. Det är förståligt då de är så söta. Och de är perfekta i sin storlek faktisk. En lagom munsbit till fikat.

Dessa två minisar tillsammans blir så söta.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Petra / Popetotrora 14 december, 2013 at 18:16

  Åh, vilka söta! Dom där hade jag utan tvekan plockat med mig hem och jag sprungit på
  dom på loppis!

  • Svara Helena - amelia.se 20 december, 2013 at 10:30

   Jag är så kär i mina små stjärnor. Ska hålla utkik på fler på sommarens loppisar. VILL HA FLER!! 😉
   Kram

  Lämna en kommentar

  Close