Följ mig:
Jul

Jag klappar mig själv på axeln & slår in klappar

17 december, 2013

Känner mig duktig, vet att jag är duktig. Bockar av saker på jullistan och samtidigt så ser jag till att ha det trevligt, mysigt och någorlunda stillsamt. Varför är jag då då så himla duktig??!! Jo, jag hoppar över saker. Hade tänkt göra så mycket mer, pyssla så mycket mer, baka så mycket mer, pynta så mycket mer MEN bestämmer att det blir en bra jul ändå. Det får duga! Tänker inte låta nån julstress förta det härliga. Tror nog att den lille killen hjälper mig att dra ner på tempot.

I kväll så ska jag slå in klappar och smutta på en glögg och njuta av dofterna från kastrull och lack. Ska vila efter en dag på stan med de sista (tror jag) inköpen. Glad att jag inte kommer få en sista-sekunden-och-andan-i-halsen-upplevelse.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Jessica 17 december, 2013 at 21:38

    Låter perfekt!
    Jag har haft det likadant i år, inte alls så mycket pyssel och fix som jag kanske tänkt och velat. Men jag känner mig lugn i det ändå. På söndag kommer släkten, på tisdag är det jul…det blir bra ändå! KRAM

  • Lämna en kommentar

    Close