Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

31 december, 2013

Gott slut och Gott Nytt År!

Årets sista dag. Kan kännas vemodigt och samtidigt hoppfullt. Har året varit ett som man gärna vill glömma så hoppar man nog gärna in i det nya. Är det ett år som varit glatt och ljust vill man kanske inte lämna det. Så har jag nog varvat och känt tidigare nyår.

Detta år har varit mycket innehållsrikt och spännande för mig personligen.

Jag började min blogg här på amelia.se vilket har varit enormt kul och givande. Stort tack till amelia.se och alla er som läst och kommenterat. Oändligt härligt att få detta lilla rum som är mitt eget och få möjligheten att skapa, kommunicera och kreera.

Via bloggen så har jag även fått göra radio på P4 Extra vilket var så galet kul. En inblick i en ny värld.

Sen så flyttade vi från vår härliga lägenhet i Birkastan till förorten och hus. Det har varit en underbar resa att lära känna huset, omgivningarna, grannarna och oss själva som husboende. En stor omställning för hela familjen. Känner att vi var redo för den flytten. För nåt år sedan hade det varit helt fel. Att ha små barn i stan har faktiskt varit väldigt kul och socialt. Men ju större barnen blev blev behovet av att springa och ha utrymme.
Sakta men säkert börjar vi forma hemmet men det tar tid. Vi vill känna in oss för vad vi vill ha i hemmet och vad vi har för behov.

Det största som nog hänt detta året var att lillebror med raketfart landade hos oss.  Han är inte ens två månader men det känns som om han varit hos oss alltid. Han är en sådan pärla och en glad prick. Märker genast att han är sin egen och att storebror och storasyster är helt tre olika personligheter. Ska bli så roligt att få följa dem alla och se vad det blir för personer.

2013 har även bjudit på friskhet. Åren innan har jag varit mycket sjuk och det var så jobbigt. Det är lätt att glömma hur frisk man är för det är ju just när man är sjuk som man tänker på hur frisk man är i vanliga fall. Nu knackar jag i trä och säger “peppar peppar” och hoppas innerligt att 2014 bjuder på samma goda hälsa

Jag ser fram emot det nya året och nu känner jag mig varm i bloggkläderna och laddar för mycket skoj. Hoppas ni vill följa med mig.

Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt 2014.

Comments (3)

  • Gott Nytt år till dig också. Det är så härligt att kolla in här och få sjunka in i alla fina bilder och texter för en stund.
    Skål för ett fantastiskt 2014!
    Kram

  • Önskar dig med ett riktigt Gott Nytt År med en önskan om ett lika friskt och fint år för dig och familjen som 2013! Såklart vi hoppas på en bloggträff i år, får bara börja planera tidigt så att det blir av! Tummen upp för glammig nyårs outfit trots amning! Kan vara lite klurigt ibland att få till något bra men paljettbyxorna blev ju pricken över i. Kram A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.