Följ mig:
Personligt Utan kategori

Jäkla halsfluss, nu missar jag ju allt

14 augusti, 2014

Den sista veckan innan barnen skulle börja på dagis skulle bli så härlig. Vattnet varmt så vi kunde bada, kulturfestival inne i stan, det årliga Skansenbesöket, hänga hemma och pyssla och sen så hade jag fixat barnvakt för några timmar så jag kunde besöka Formex som är ett måste. Hur gick det med detta då?? Skitdåligt faktiskt.

Halsfluss kom in och tog över alltihopa. Jag har legat som ett vrak med yrdrömmar från helvetet (vem drömmer att allt är gjort av ved och barken innehåller information jag måste få reda på???) Överlevde tack vare att maken kunde jobba hemifrån i går och att den underbara mormodern som var inkallad för formexbesöket fick ta barnen i alla fall i dag fast med mig febersvettandes hemma i stället för få inspiration i Älvsjö.

I dag är det lite bättre. Tack Alexander Flemming för att du upptäckte penicillinet!

Vågar knappt kolla Instagram och bloggar, vill inte se vad det är jag går miste om på Fomex. ”Ja, ja – vad är ett formevent på Stockholmsmässan…”

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena N 14 augusti, 2014 at 12:57

  Å nej stackare! 🙁
  Kram och storkrya!
  http://helenanygrund.blogg.se

 • Svara Tess 14 augusti, 2014 at 13:17

  Neeeeej så trist 🙁

 • Lämna en kommentar

  Close