Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

30 september, 2014

Klase och Korg

Nu börjar rönnbärsgirlanderna så sakteliga ta form. 5 meter skulle jag uppskatta det till. Med tre små barn finns liksom inte tiden att sitta ner och göra dem färdiga i ett svep. Pö om pö, heter det väl?

Men en klase i sin helhet är också vacker att torka, så den vackraste jag hade får hänga i ett av hörnen i köket på den snygga spiken.

Kom på att jag inte visat ett av sommarens loppisfynd. En gammal kundkorg i metall. Jag föll för direkt utan att veta vad den skulle användas till. En gigantisk brödkorg när det är kalas eller fruktkorg. Men, det blev en perfekt korg för gamla dagstidningar, bara att bära till återvinningen när den är full.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.