Följ mig:
Inredning Utan kategori

Alla borde nån gång ha en gong gong

6 oktober, 2014

I 40-årspresent fick jag en gong gong av min svärfar. Var rätt fundersam av valet men har insett hur rasande bra en sådan ljudlig present verkligen är. Nu är det inget snack om när maten är klar. Sen så är den ju snygg ju!

När jag var toastmadame här om veckan så var den dessutom strålande bra för att få tyst på skrålande gäster. Så, om du inte vet vad du ska ge nån som kan tyckas ha allt – ge bort en gong gong. Men om den som får den har barn, hälsa att den bör hängas högt…

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara lovisawallin 6 oktober, 2014 at 11:53

  Den är superball ju!

  • Svara Helena - amelia.se 7 oktober, 2014 at 09:25

   Visst är den. Och ljudet, det går inte av för hackor!!

  Lämna en kommentar

  Close