Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 oktober, 2014

Alla borde nån gång ha en gong gong

I 40-årspresent fick jag en gong gong av min svärfar. Var rätt fundersam av valet men har insett hur rasande bra en sådan ljudlig present verkligen är. Nu är det inget snack om när maten är klar. Sen så är den ju snygg ju!

När jag var toastmadame här om veckan så var den dessutom strålande bra för att få tyst på skrålande gäster. Så, om du inte vet vad du ska ge nån som kan tyckas ha allt – ge bort en gong gong. Men om den som får den har barn, hälsa att den bör hängas högt…

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.