Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

27 oktober, 2014

Mina halloweentips i radion på 5 minuter

Idag var jag då i Radiohuset på Gärdet och pratade halloweenpyssel med härliga Lasse Bengtsson. Han berättade om hur han under sina 25 år i USA samlat på sig kartongvis med halloweendekorationer. Där ligger jag i lä!

Här kommer du direkt till inslaget i P4Extra

Vad som inte syns på bilden är att lillkillen lagt en riktig rökare i blöjan. Så till den milda grad att alla kläder var “smittade”. Efter ett raskt bad på gästtoaletten var han som ny. Han fick under sändningen vänta utanför studion endast iförd blöja och mockasiner. Lika glad för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.