Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 november, 2014

Hey, fake is okey!

Måste tipsa om något jag nu dagligen i några veckor njutit av. Ska erkänna att jag inte alls varit en fan av fejkljus, eller fejk överlag, men LED-ljus i blockljus är ju en himlans smart idé. Speciellt om de kan stå ute. Det ser alltid inbjudande ut men man slipper ränna fram å tillbaks för att tända, släcka och byta ut stearinljus.

De som jag föll för var några på Clas Ohlson för att de har ytterskal av vax. Många andra är helt i hårdplast så den där äkta känslan är bara för synen men inte i känslan. Dessa från Clas Ohlson är de jag känner så nära ett riktigt ljus.

De slås på när mörkret faller och lyser då sex timmar. Var tvungen att plåta dem lite så där hafsigt här om dan när det var snö. På kvällen, i mörkret är de så fina. Då ser inte de som passerar att det är så okrattat och alla körbärsträdsbalden ligger kvar överallt. Gäller att flytta fokus, eller hur?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.