Följ mig:
Jul

Dagens juliga!

14 november, 2014

Sorry men det går inte längre!! Jag passar nu på medans make och 2 av 3 barn är på förskolan att lyssna på julmusik. Min mamma ringde för nån timma sedan från nån butik i stan och spelade upp julmusik i telefonen. Det är en tradition vi har, den som först hör ”Last Christmas” ringer den andra. Det blev startskottet. Det blir min Jazzjul på Spotify. Rackarns bra och lagom juligt.

Ni som inte har läst mig genom åren bör veta att jag är julglad (eller galen, beror ur på hur man ser det) och att denna blogg kommer innehålla väldigt, väldigt mycket jul nu och si så där en å en halv månad framöver.

Lyssna på detta och bara njut!

[youtubeplay id=”oF_RxGf99rw” size=”medium”]

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena Nygrund 14 november, 2014 at 15:10

  Vad härligt Helena, och vilken rolig tradition ni har, du och mamsen 🙂
  Antar att hon också är julgalen, för äpplet brukar ju inte falla så långt, hihi.
  Själv längtar jag efter att sätta igång med ett litet julpyssel i form av en speciell krans till ytterdörren.
  För en gångs skull har det poppat upp en helt egen idé i ”copycaten” Helenas huvud, så jag vet inte om det funkar i verkligheten. Men jag lovar att du kommer se på Instagram om det gick bra.
  Kramis och en riktigt trevlig helg.
  http://helenanygrund.blogg.se

 • Lämna en kommentar

  Close