Följ mig:
Jul Julpyssel

Julkrans med snöbär

6 december, 2014

På väg hem från förskolan i veckan plockade jag å barnen ett knippe snöbärskvistar. Eller smällbär som barnen kallar dem. Hade tänkt göra en dörrkrans med lingonris eller gransris men ändrade mig. Kom på att jag hade en frigolit-ring i gömmorna och röda garnnystan. Kunde jag göra något med detta istället??

Ja, varför inte. Värt att testa. Började snurra och la in kvistarna. Först tänkte jag ha snöbärskvistanra över hela men kände att det blir mer spännande om jag bara har dem på en sida. Rätt nöjd faktiskt och nu håller jag tummarna att snöbären inte tappar humöret och sin vita färg

Nu hänger lilla kransen ute och jag hoppas den inte skrämmer iväg vare som folk eller tomtar…

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Jul i Laloland 6 december, 2014 at 10:25

    Superfin!
    ps. Jag smäller fortfarande smällbär när jag står vid bussen …. ds.

  • Lämna en kommentar

    Close