Följ mig:
Inredning Pressnyheter

Ny spännande tapet med kartor hittade hem till mig

24 april, 2015

Ett brev damp ner med en stor karta. Kartan visade sig vara tapetpapper och information om en ny tapetidé. Nu har Rebelwalls skapats tapeter där man kan välja olika kartor att sätta upp på väggen – historiska kartor baserat på original från 1700- talet och framåt och visar länder från hela klotet och sen även ”Här bor vi, här har vi varit, hit vill jag resa” Du kan få en såväl unik som ortspecifik karta på väggen.

Kartan i brevet visade sig vara över MITT område. Så roligt att kunna visa barnen var vi bor och var alla kompisarna bor. Blivande orienterare?

Det här är en idé jag gillar skarpt. Älskar kartor och i vår matdel har vi en stor skolkarta från 1955 och den skapar alltid diskussioner och kommentarer. Undrar då inte hur mycket diskussioner det skulle bli om vi hade vårt område stort på den väggen?

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Mia 24 april, 2015 at 19:25

    Vad lustigt jag skrev ut en karta över området där jag jobbar härom dagen så barnen kan köra bilar hemifrån sig till förskolan eller affären.
    Kartor är så kul.

  • Lämna en kommentar

    Close